Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit

17,00
Toimituksen paino: 60 g


Tämä tuotesetti sisältää sekä;

1. Kehonosa- että

2. Liike-riimikortit    eli yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan. Lisätietoja yksittäisistä tuotteista saat klikkaamalla linkkiä edellä.

 

Riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

 

Ikäsuositus 2-5 v.

Suosittelemme myös

Lorupussi; kimallekangas
4,00
Toimituksen paino: 15 g
Setti; Kehonosa - kortit (2 vaikeustasoa)
27,00
Toimituksen paino: 70 g

Selaa tätä tuoteryhmää: Liikuntaleikit
Powered by Powered by