Taustoja


Höplän Täplän loruleikkien takana hassuttelee neljän lapsen äiti Itä-Suomesta. Koulutukseltani olen päivähoitaja ja askartelunohjaaja. Minulla on noin 20:n vuoden työkokemus päiväkotiarjesta ja ikuinen palo saada tehdä käsillä kauneutta. 

Otin hypyn tuntemattomaan talvella 2018-2019. Ammatillinen osaamiseni, askartelun palo sekä kädentaitoni yhdistyivät Höplän Täplän loruleikeiksi. Valmistan verkkokauppaan sivutyönä  mm. varhaiskasvattajille työvälineiksi erilaisia hauskoja pedagogisia pelejä ja leikkejä sekä loru-ja jumppakortteja. Tykkään käyttää paljon värejä lasten taidekasvatuksessa ja myös kalligrafiakynät kuluvat niin arjessa kuin työssänikin koko ajan. Nämä näkyvätkin Höplän Täplän tuotteissa ajoittain. Tuoteperhe kasvaa sitä mukaa kun aikaa löytyy suunnitella ja hioa niitä myyntikuntoon. Osa tuotteista on ostettavissa myös ladattavina tiedostoina, jolloin asiakas itse valmistaa tuotteet tulosteista.

Myynnissä on myös lorupusseja, kangaskasseja sekä sifonkihuiveja. Osa pusseista on itsevärjäämiäni, herkullisen värisiä valmispusseja esim. loru- ja tehtäväpusseiksi.

Verkkokaupan rinnalla kulkee blogi, johon lisäilen välillä vinkkejä pelieni muista käyttömahdollisuuksista, mutta myös ajankohtaisia tarinoita/vinkkejä päiväkotiarkeen liittyen (esim. askartelutekniikoita toteutettavaksi lasten kanssa). Blogitekstejä pääset lukemaan tästä.


Erillisiä tuotantotiloja yrityksellä ei ole, vaan tuotteet valmistetaan kodissa, jossa asustaa myös koira.

Facebookissa *Höplän Täplän loruleikit* ja Instagramissa @loruleikit sivujen takana julkaisen ahkerasti sekä vinkkejä varhaiskasvatukseen, että vastapainona myös mainostusta tarjouksista tai tuotteistani.