Hassut eläimet - liikuntakortit

Hassut eläimet - liikuntakortit

16,00 €
sis. 24 % ALV
Hassut eläimet - liikuntakortit harjaannuttavat kehon osien nimeämistä, kehon keskilinjan ylitystä, tasapainoa sekä suunta– ja paikkakäsitteitä hassutellen
Toimitus 1-10 arkipäivää

Hassut eläimet - liikuntakortteja käyttäessä luetaan lapsille yksi kerrallaan tehtävät, jotka he suorittavat harjoitellen samalla mm. kehon osien nimeämistä, kehon keskilinjan ylitystä, tasapainoa sekä suunta– ja paikkakäsitteitä (sivulle, oikea/vasen, alle, ylös, alas, ristiin, taakse…).

Jokaisessa kortissa on 5-6 lyhyttä tehtävää, joista aina viimeinen pyytää lapsia laskemaan hitaasti viiteen sekä keksimään mikä eläin hän on / mitä se tekee ko. asennossa. Tämä hiljentyminen vahvistaa lasten sinnikkyyttä pysyä muodostuneessa asennossa sekä antaa kasvattajalle aikaa havainnoida lapsia. Lasten osallisuus tulee huomioiduksi jokaisen lapsen kertoessa oman hassun eläinasentonsa.

Tämän sarjan liikuntakortit eivät vaadi suurta liikkumatilaa.  Hassut eläimet- liikuntakortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin liikuntasalin ohella . Ne sopivat käytettäviksi mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin.

Hassut eläimet - liikuntakortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta ja kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapainotaitoja. 


Vinkkejä korttien monipuoliseen käyttöön;

-Kortteja voi piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai käyttää toiminnallisiin odotteluhetkiin. 

-Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkoliikuntaan.

-Lapset voivat koettaa onnistuuko liikkuminen ko. asennossa (esim. siirtymätilanteissa).

-Korteista riittää iloa tosi pitkäksi aikaa, jos niitä ottaa vain muutaman kerrallaan monivaiheisuutensa vuoksi (esim. lopettaa aina salivuoro yhden kortin asennolla). 

-Innokkaimmat voivat myös piirtää myöhemmin kuvan sen päivän omasta hassusta eläimestään. tai niitä voi hyödyntää sadutuksessa. 

-Korttien eläinaiheen voi muokata eri teeman mukaan esim. avaruusolennoiksi.

 

Tuote sisältää 12 kpl eriväristä tehtäväkorttia. Kaikki osat ovat laminoituja, joten ne voi ottaa vaikka ulkoiluun tai retkille mukaan.

Ikäsuositus 4-8 v.

Postitus edullisesti kirjeenä. 


Saatavana myös edullinen yhteissetti (valmiiksi tehtynä); 

Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

Sekä ladattavat tiedostot (jolloin saat onnistuneen maksun jälkeen tiedostot sähköpostiisi ja askartelet itse kortit tuotteeksi);

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet


 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.