Hassut lauseet

Hassut lauseet

20,00 €
sis. 24 % ALV
Hassut lauseet-pelissä muodostetaan nauruhermoja kutkuttavan hassuja lauseita sekä pohditaan niiden todenperäisyyttä. Tälle pelille voi antaa naurutakuun!
Toimitus 1-10 arkipäivää

Hassut lauseet on lasten kanssa yhdessä pelattava hauska peli, joissa lapsi valitsee erivärisistä korteista yhden jokaista väriä. Sinisissä on tekijä; "kuka tekee", harmaissa tekeminen; "mitä tekee" ja punaisissa paikka; "missä tekee". Sanoista muodostuu hassuja lauseita esim. "Hiiri hirnuu jääkaapissa." Pelille voikin antaa naurutakuun!

Peli kehittää mm. kielellisiä taitoja, sanavarastoa, mielikuvitusta, vuoron odottamista, värien oppimista, kirjainten ja lukemisen oppimista sekä on lisäksi viihdyttävä ja hauska ja näin luo myös positiivista tunnelmaa. 

Sanat ovat suuraakkosilla, mikä luo mahdollisuuden kerrata pelin lomassa kirjaimia ja äänteitä sekä niiden yhdistämistä sanoiksi.  Lauseiden todenperäisyyttä voi myös miettiä lasten kanssa sekä niitä voi käyttää myös pantomiimi-leikkiin tai tunnekeskustelun pohjaksi.

Peli ei myöskään "kulu" tai tylsistytä, sillä lauseet vaihtuvat joka pelikierroksella aivan erilaisiksi. 

Peliä voi pelata mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuu toki hyvin myös koko perheen peliksi lapsiperheisiin.

 

Tuotepaketti sisältää jokaista väriä 16 valmista korttia ja lisäksi 2 tyhjää korttia sekä värikkään seinäkortin.  Lasten osallisuus on huomioitu sekä tyhjien korttien, että seinäkortin myötä. Tyhjiin kortteihin voivat kokeneemmat pelaajat jujun hoksattuaan keksiä omia hassuja sanojaan ja seinäkortin nähdessään lapsi pyytää pelaamaan ko. peliä aina halutessaan. Näin itse peli voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Kortit ovat tukevasta pahvista, joten eivät ole laminoituja. Seinäkortti on laminoitu.

Ikäsuositus + 3 v.

 Postitus edullisesti kirjeenä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.