Höplän Täplän sydänystävät
Höplän Täplän sydänystävät
Höplän Täplän sydänystävät
Höplän Täplän sydänystävät

Höplän Täplän sydänystävät

16,00 €
sis. 24 % ALV
Höplän Täplän sydänystävät-pelin avulla lapsi oppii värejä ystävyysteemaan linkitettynä. Tuotekuvauksessa esitelty monia mm. toiminnallisia pelimuunnelmia.
Toimitus 1-10 arkipäivää

 

Höplän Täplän sydänystävät on peli, jossa lapsi etsii Täplälle samanvärisen ystävän alustaan oikealle paikalle. 

Pelatessa luetaan hassu loru Höplästä Täplästä ja lapsi etsii paikat irtonaisille hahmoille muodostaen 8 samanväristä paria. Täplillä on eriväriset silmät, joiden värejä voi myös tunnistaa lapsen kanssa. Alustassa on myös ystävyyteen liittyviä kysymyksiä keskustelun pohjaksi.

Peliä voi pelata yhden lapsen kanssa tai pienryhmissä vuorotellen. Soveltuu toki hyvin myös peliksi lapsiperheisiin. Peli kehittää mm. kielellisiä taitoja, vuoron odottamista, hahmottamista, laskemista sekä värien nimeämistä.


Pelimuunnelmia

-Värien nimeäminen, jolloin lasta pyydetään osoittamaan jotain tiettyä väriä tai irtonaiset Täplät  nostetaan sattumanvaraisessa järjestyksessä esim. pussista ja nimetään samalla.  

-Toiminnallisuutta, osallisuutta ja hauskuutta saat tehtävään niin, että lapset valitsevat jonkun liikkeen (esim. viisi kyykkyhyppyä), jonka kaikki suorittavat, jos pussista tuleekin väärä kuva!  Lorupusseja on Loruleikeillä myytävänä monta eri mallia ja väriä.

-Täplän piilotusta tilaan, jolloin lapset etsivät vain pyydettyä väriä. Sama toimii myös liikunnallisena leikkinä liikuntasalissa tai luonnossa samalla harjaannuttaen muistia, kun myöhemmin täytyy muistaa missä näinkään sinisen Täplän ja ehtiä sinne ensin!

-Kim-leikki, jolloin Täplät levitetään pöydälle ja yksi lapsi poistaa yhden värin muiden katsoessa muualle. Muut muistelevat mikä väri puuttuu. Saat kaikki värit Täplistä (10 kpl), kun tilaat setin, jossa on molemmat Täplän pelit!

-Laskeminen, jolloin lapsen kanssa lasketaan Täpliä.

 

Tuotepaketti sisältää 2 alustaa, sekä 8 irtonaista hahmoa, lorukortin sekä seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Pelissä on valittavana 2 pohjan värivaihtoehtoa (beige-harmaa / vihreä) tai "Värillä ei ole minulle väliä" jolloin postitamme ensin valmiina olevan tuotteen.

Kaikki osat ovat laminoituja.  

Tilattavissa myös Höplän Täplän sydänystävät sekä Höplän Täplän värioppi - pelit settinä edulliseen yhteishintaan täältä.

Ikäsuositus +2 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.