Höplän Täplän värioppi
Höplän Täplän värioppi
Höplän Täplän värioppi
Höplän Täplän värioppi
-20%

Höplän Täplän värioppi

20 % alennus
10,40 € 13,00 €
sis. 24 % ALV
Höplän Täplän värioppi - pelin avulla lapsi oppii Täplän avulla kuinka välivärit muodostuvat. Tuotekuvauksessa esitelty monia mm. toiminnallisia pelimuunnelmia.
Toimitus 1-10 arkipäivää

Höplän Täplän värioppi on peli, jossa lapsi etsii Täplälle ystävän, joka tulee päävärejä sekoittamalla; keltainen + sininen = vihreä jne.... Mukana on myös on kaikkien päävärien sekoittamisesta muodostuva ruskea Täplä.

Pelatessa luetaan hassu loru Höplästä Täplästä ja lapsi etsii oikeat paikat irtonaisille hahmoille. Täplillä on erivärisiä silmiä, joita voi myös tunnistaa lapsen kanssa. Alustassa on myös vinkki saduttaa satu Höplästä Täplästä.

Peliä voi pelata yhden lapsen kanssa tai pienryhmissä vuorotellen. Soveltuu toki hyvin myös peliksi lapsiperheisiin. Peli kehittää mm. kielellisiä taitoja, hahmottamista sekä värien oppimista.


Pelimuunnelmia

-Värien nimeäminen, jolloin lasta pyydetään osoittamaan jotain tiettyä väriä tai irtonaiset Täplät  nostetaan sattumanvaraisessa järjestyksessä esim. pussista ja nimetään samalla väliväri sekä sen muodostavat päävärit.    

-Toiminnallisuutta, osallisuutta ja hauskuutta saat tehtävään niin, että lapset valitsevat jonkun liikkeen (esim. viisi kyykkyhyppyä), jonka kaikki suorittavat, jos pussista tuleekin väärä kuva!  Lorupusseja on Loruleikeillä myytävänä monta eri mallia ja väriä.

-Täplän piilotusta tilaan, jolloin lapset etsivät vain pyydettyä väriä. Nimetään väliväri sekä sen muodostavat päävärit.  Sama toimii myös liikunnallisena leikkinä liikuntasalissa tai luonnossa samalla harjaannuttaen muistia, kun myöhemmin täytyy muistaa missä näinkään vihreän Täplän ja ehtiä sinne ensin!

-Kim-leikki, jolloin täplät levitetään pöydälle ja yksi lapsi poistaa yhden värin muiden katsoessa muualle. Muut muistelevat mikä väliväri puuttuu sekä nimeävät sen muodostavat päävärit.    .


Helppo ja hauska tapa välivärien toiminnalliseen tutkimiseen on, kun lapset laittavat pareittain käsiinsä pulloväreistä hiukan eri päävärejä ja kättelevät / hierovat käsiään yhteen, jolloin väliväri tulee esiin. Huomioi, että tummia värejä kannattaa laittaa vaaleita huomattavasti vähemmän! Lämpimien ja kylmien värien valinta vaikuttaa aina lopputulokseen.


Tuotepaketti sisältää 2 alustaa sekä 5 irtonaista hahmoa, lorukortin sekä seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Pelissä on valittavana 2 pohjan värivaihtoehtoa (sininen / lila) tai "Värillä ei ole minulle väliä" jolloin postitamme ensin valmiina olevan tuotteen.

Kaikki osat ovat laminoituja. Värisävyt voivat vaihdella eri tuotantoerien kesken.

Ikäsuositus + 4 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

Tilattavissa myös Höplän Täplän sydänystävät sekä Höplän Täplän värioppi - pelit settinä edulliseen yhteishintaan täältä.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.