Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

21,00 €
sis. 24 % ALV
Tuotesetti sisältää sekä Kehonosa- että Liike-riimikortit eli yht. 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan motoristen & kielellisten taitojen tueksi.
Toimitus 1-10 arkipäivää

Tuotesetti sisältää sekä;

1. Kehonosa- että

2. Liike-riimikortit eli yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan. Lisätietoja yksittäisistä tuotteista saat klikkaamalla linkkiä edellä.

 

Riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

Ikäsuositus 2-5 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

 

Saatavana myös edullinen yhteissetti (valmiiksi tehtynä); 

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

Sekä ladattava tiedosto (jolloin saat onnistuneen maksun jälkeen tiedostot sähköpostiisi ja askartelet itse kortit tuotteeksi);

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit +Hassut eläimet.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.