Kehonosa-riimikortit

Kehonosa-riimikortit

12,00 €
sis. 24 % ALV
Kehonosa-riimikorteissa ratkaistaan riimipari sekä suoritetaan motorinen tehtävä harjoitellen samalla kehotuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja.
Toimitus 1-10 arkipäivää

Kehonosa-riimikortteja käytettäessä lapset (taitotaso huomioiden) ratkaistavat oikean riimiparin kuhunkin tehtävään sekä suorittavat kortin tehtävän harjoitellen samalla mm. kehonosien nimeämistä. 

Kehonosa riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapainotaitoja.

Kortit soveltuvat erinomaisesti  mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi. Kehonosa-riimikortteja voi käyttää niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin.  Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan tai lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortteja voi myös piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi. 

 

Tuote sisältää 12 kpl eriväristä, laminoitua riimikorttia, joista yksi kortti tukee lasten osallisuutta ja kielellistä ilmaisua kehoittaen lapsia keksimään oma riimi. Värit voivat vaihdella eri tuote-erien kesken.

 

Ikäsuositus 2-5 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

 

Saatavana myös edulliset yhteissetit (valmiiksi tehtynä); 

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

Sekä ladattavat tiedostot (jolloin saat onnistuneen maksun jälkeen tiedostot sähköpostiisi ja askartelet itse kortit tuotteeksi);

-TIEDOSTO; Kehonosa- riimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet


 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.