Kuvitetut lorukortit; Lumiukon öiset seikkailut

Kuvitetut lorukortit; Lumiukon öiset seikkailut

21,00 €
sis. 24 % ALV
Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit vaatii lapselta tarkkaa silmää ja hyvää päättelykykyä yhdistäessä oikean lorun oikeaan kuvakorttiin!
Toimitus 1-10 arkipäivää

Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetuissa lorukorteissa lapset etsivät oikeat kuvakortit lorun perusteella. Loruista tulee päätellä mitä kuvasta on kadonnut (hattu, sulka, napit, kaulaliina...) sekä myös päättelytehtävänä mikä hassu asia lorussa on (esim. pakkasella ei ole vesilammikkoa). 

 

Kuvitettuja lorukortteja voi käyttää mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin. Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit kehittävät mm. lapsen kuullun ymmärtämistä, keskittymistä, muistia, sanavarastoa, ajattelua, havainnointi- sekä päättelykykyä.

 

Pelimuunnelmia;

*Nopeusleikki, jolloin joku vuorollaan sanoo jonkin puuttuvan osan ja nopein nappaa kortin. 
 
*Kim-leikki, jolloin muut kääntävät katseen pois, kun yksi lapsi ottaa valitsemansa kortin pois muiden arvatessa mikä puuttuu. 
 
*Piilotusleikki (kuten avaimen piilotus), jolloin yksi lapsi piilottaa valitsemansa lumiukkokortin tilaan hiukan näkösälle muiden etsiessä vihjeiden perustella (esim. kuumaa - kylmää tai käsitteillä ylhäällä - alhaalla). 
 
*Keskusteltua tunteista; "Miltä lumiukosta tuntui, kun käärme haukkui hänen kaulaliinaansa?" tai

*Tarinan saduttamista pidemmälle; "Minkälaisen seikkailun lintu matkoillaan koki?"


*Leikin ollessa lapselle jo tuttu, voi muistia harjaannuttaa ja kysyä muistaako lapsi mitä lorussa oli tapahtunut. "Muistatko miksi lintu oli lentänyt pois lorussa?" tai "...mitä katosi lorussa, jossa puhuttiin lohikäärmeestä?"

 

Tuotepaketti sisältää 10 kuvakorttia, 10 lorukorttia, ohjeen sekä seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

 

Kaikki osat ovat laminoituja. Vain aikuisen valvonnassa pelattava laminoitujen korttien liukkauden vuoksi! 

Ikäsuositus +4 v. Soveltuu myös hyvin vielä esikouluikäisille.

Postitus edullisesti kirjeenä.


Lumiukon öiset seikkailut-tuote löytyy myös ladattavista tiedostoista (asiakas tulostaa sen väritulostimella ja askartelee itse lopulliseksi tuotteeksi).

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.