Kylvö-kuvitettu loru

Kylvö-kuvitettu loru

13,00 €
sis. 24 % ALV
Kylvö-kuvitettu loru on hahmotus- ja kuullun ymmärtämistehtävä, joka motivoi lapsia rairuohon kylvöön sekä omiin kasvatusprosesseihin ja niiden seuraamiseen..
Toimitus 1-10 arkipäivää

Kylvö-kuvitettu loru on hahmotus- ja kuullun ymmärtämistehtävä, jota lorutellaan yhdessä lasten kanssa mm. rairuohon kasvattamisen aikoihin. Loru kertaa kasvattamisen vaihteet ja samalla lapsi etsii värikkäille kuville oikeat paikat alustaan.  Lorupohjassa on myös motivoivia kysymyksiä kasvattamisesta, joten loru on hyvä pohja pidemmällekin kasvatusprojektille.

 

Kuvitettua lorua voi käyttää mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuu toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin.  Kylvö - loru kehittää mm. lapsen luetun ymmärtämistä, sanavarastoa ja  hahmottamista sekä motivoi erilaisten kasvien kasvattamiseen.


Pelimuunnelmia;

-Voit varioida tapaa kuinka kuvat jaetaan lapsille; pussista nostamalla, jaatko ne etukäteen lapsille vai valitseeko lapset vuorollaan ne kuullun mukaan pöydältä lorun edetessä.  

-Toiminnallisuutta, osallisuutta ja hauskuutta saat tehtävään niin, että lapset valitsevat jonkun liikkeen (esim. viisi kyykkyhyppyä), jonka kaikki suorittavat, jos pussista tuleekin väärä kuva!  Lorupusseja on Loruleikeillä myytävänä monta eri mallia ja väriä.

 

Tuotepaketti sisältää hauskan lorun rairuohon kasvattamisprosessista, 13 loruun liittyvää kuvakorttia, pohjan korteille sekä seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Kaikki osat ovat laminoituja.  

Ikäsuositus +3 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

 


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.