Liike-riimikortit

Liike-riimikortit

12,00 €
sis. 24 % ALV
Liike-riimikorteissa ratkaistaan riimipari sekä suoritetaan motorinen tehtävä harjoitellen motorisia perustaitoja, kuten tasapaino- ja liikkumistaitoja.

Liike-riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Tämän sarjan riimikortit vaativat hiukan liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..). Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Liike-riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

Tuote sisältää 12 kpl eriväristä, laminoitua riimikorttia, joista yksi kortti tukee lasten osallisuutta ja kielellistä ilmaisua kehoittaen lapsia keksimään oma riimi. Värisävyt voivat vaihdella hiukan eri tuote-erien kesken.

 

Ikäsuositus 2-5 v.

 

Saatavana myös edulliset yhteissetit (valmiiksi tehtynä); 

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

Sekä ladattavat tiedostot (jolloin saat onnistuneen maksun jälkeen tiedostot sähköpostiisi ja askartelet itse kortit tuotteeksi);

-TIEDOSTO; Liikeriimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.