Maailman ihmeet
Maailman ihmeet
Maailman ihmeet
Maailman ihmeet
Maailman ihmeet
Maailman ihmeet

Maailman ihmeet

16,00 €
sis. 24 % ALV
Maailman ihmeet-pelissä tutustutaan hassun hauskojen päättelykorttien avulla maailman eläimiin ja niiden ominaispiirteisiin sekä kasvatetaan mm. medialukutaitoa
Toimitus 1-10 arkipäivää


Maailman ihmeet on lasten kanssa yhdessä pelattava peli, jossa lapset tutustuvat hauskojen päättelykorttien avulla maapallon eläimiin ja niiden ominaispiirteisiin. 

Peliin tutustumisen voi aloittaa ottamalla muutaman eläinkortin kerrallaan ja tutkia tietoa väittämästä ja kyseisestä eläimistä. Näin kasvatat lapsen medialukutaitoa sekä lapsille karttuu eläintietoutta leikin lomassa. Lapsia kiinnostavat eläimet voi ottaa suuremmaksikin tutkimusteemaksi.

Peliä voi pelata mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuu toki hyvin myös koko perheen peliksi lapsiperheisiin.

Peli kehittää mm. lapsen ajattelua, kielellisiä taitoja, sanavarastoa, käsitteitä, vuoron odottamista, kuullun ymmärtämistä ja keskittymistä sekä on lisäksi hauskaa ja näin luo positiivista tunnelmaa sekä yhteisöllisyyttä. 


Tuotepaketti sisältää lorukortin, 22 pientä korttia (sis. 4 tyhjää korttia) sekä värikkään seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu sekä tyhjien korttien, että seinäkortin myötä. Tyhjiin kortteihin voivat lapset jujun hoksattuaan keksiä lisää omia väittämiään ja seinäkortin nähdessään lapsi pyytää pelaamaan ko. peliä aina halutessaan. Näin itse peli voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Pelissä on valittavana neljä eri värivaihtoehtoa tai "Värillä ei minulle ole väliä", jolloin postitamme ensin valmiina olevan tuotteen.

Pikkukortit ovat tukevasta pahvista, joten eivät ole laminoituja, toisin kuin muut osat.  

Ikäsuositus + 3 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.


Lue laajemmin käyttövinkkejä ja pelin hauskoja taustoja blogijutusta "Maailman ihmeet - vinkkejä".Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.