Setti; Kehonosa-kortit (kaikki vaikeustasot)

Setti; Kehonosa-kortit (kaikki vaikeustasot)

42,00 €
sis. 24 % ALV
Kehonosa-korttisetissä on valittavissa kaikki vaikeustasot edulliseen yhteishintaan. Soveltuu hyvin tilattavaksi esim. yksityisten päiväkotien käyttöön.
Toimitus 1-10 arkipäivää

Tämä tuotesetti sisältää sekä:

1. Kehonosa - kortit (helppo 2-3v),

2. Kehonosa - kortit (keskivaikea 3-5 v) että

3. Kehonosa - kortit (vaikea 5-7 v) eli yhteensä 30 värikästä kehonosa-korttia edulliseen yhteishintaan. Soveltuu erinomaisesti esim. yksityisen päiväkodin käyttöön tilattavaksi. 


Kehonosa – korttien avulla voi lapsen kanssa opetella tunnistamaan kehonosia sekä suorittaa tehtäviä, jossa ainoastaan mainitut kehonosat koskettavat maahan (esim. 2 kantapäätä). Kehonosa-kortit tukevat myös sanavarastoa sekä kehittävät mm. lapsen kehotuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapainotaitoja.


Kehonosa-kortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortteja voi kokeilla myös paritehtävänä yhteistyötaitoja harjoiteltaessa. 

Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Postitus edullisesti kirjeenä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.