Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet-liikuntakortit

Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet-liikuntakortit

34,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä tuotesetti sisältää sekä Kehonosa-, Liike-riimikortit että Hassut eläimet-liikuntakortit eli yht. 36 motorista tehtävää.
Toimitus 1-10 arkipäivää

Tämä tuotesetti sisältää sekä;

1. Kehonosa-,

2. Liike-riimikortit  että  

3. Hassut eläimet - liikuntakortit eli yhteensä 36 värikästä liikuntakorttia edulliseen yhteishintaan.

 

Riimi- ja liikuntakortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.


Riimi- ja liikuntakortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Riimikortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja. 

 

Hassut lauseet - kortissa on 5-6 lyhyttä tehtävää, joista aina viimeinen pyytää lapsia laskemaan hitaasti viiteen sekä keksimään mikä eläin hän on / mitä se tekee ko. asennossa. Tämä hiljentyminen vahvistaa lasten sinnikkyyttä pysyä muodostuneessa asennossa sekä antaa kasvattajalle aikaa havainnoida lapsia. Suorittaessa pyydettyä tehtävää lapsi harjoittelee samalla mm. kehonosia, kehon keskilinjan ylitystä, tasapainoa sekä suunta– ja paikkakäsitteitä (sivulle, oikea/vasen, alle, ylös, alas, ristiin, taakse…) Lasten osallisuus tulee huomioiduksi jokaisen lapsen kertoessa oman hassun eläimensä.

 Hassut eläimet - liikuntakorteista riittää iloa pitkäksi aikaa, sillä niitä voi ottaa esim. vain muutaman kerrallaan monivaiheisuutensa vuoksi (esim. lopettaa aina salivuoro yhden kortin asennolla). Halukkaat voivat myös piirtää myöhemmin kuvan sen päivän omasta hassusta eläimestään tai niitä voi hyödyntää sadutuksessa.

 

Ikäsuositus 2-8 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

 

Saatavana myös edullinen yhteissetti (valmiiksi tehtynä); 

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

Sekä ladattavat tiedostot (jolloin saat onnistuneen maksun jälkeen tiedostot sähköpostiisi ja askartelet itse kortit tuotteeksi);

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit +Hassut Eläimet

 


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.