Sifonkihuivi, musta,  65cm + Huivihetki-loru
Sifonkihuivi, musta,  65cm + Huivihetki-loru

Sifonkihuivi, musta, 65cm + Huivihetki-loru

4,00 €
sis. 24 % ALV
Yksittäismyynnissä musta sifonkihuivi (65cm) mm. loru-, musiikki- ja liikuntahetkille tai leikkiin. Lisänä kaunis Huivihetki -lorukortti rauhoittumisen hetkiin.
Toimitus 1-10 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Sifonkihuivit ovat aistikas ja rauhoittava lisä mm. loru-, musiikki- ja liikuntahetkille tai leikkiin (esim. värieläinten lajitteluun).

Tuote sisältää yhden ison, mustan sifonkihuivin. Huivin koko 65 x 65 cm. Sifonki on pehmyttä ja taipuisaa.

Lisäksi mukana on kaunis Huivihetki - loru rauhoittumishetkeen lasten kanssa vaikka päivittäin aamun aloitukseen. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan seinäkortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää huivihetkeä aina halutessaan.  

Huom! Mikäli tilaat useampia huiveja tai settejä, Huivihetki-lorua ja seinäkorttia toimitetaan vain yhdet kappaleet / tilaus! Mikäli tarvitset niitä useampia, kirjaa tilauksen lisätietoihin kuinka monta haluat.


Esimerkkilauseita lorusta;

"...Huivi herkkä iloa huiskaa

sopua ja rauhaa kuiskaa...

...Ystävä vierellä hymyilee,

huippu tästä päivästä tulee!"

 

Lorua lukiessa voi kasvattaja kierrättää huivin kosketusta lasten käsien tai jalkojen päällä luoden rauhallisen tunnelman esim. päivän toimintojen aloitukseen. Laminoitua lorukorttia käytetään vain aikuisen valvonnassa, sillä laminoitu tuote on liukas. 

Huivin käytössä huomioitava huivin liukkaus.


Myynnissä erikseen myös 65cm sifonkihuivilajitelmia  täällä tai 40 cm lajitelmia täällä.

Huivihetki - lorukortti + seinäkortti erikseen (ei sisällä huiveja) on tilattavissa täältä, mikäli haluat käyttää lorua omilla huiveilla tai antaa vaikka lahjaksi.

Huivihetki- lorukortti + seinäkortti ladattavana tiedostona on tilattavissa täältä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.