TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit

8,00 €
sis. 24 % ALV
Hassut eläimet-liikuntakortit harjaannuttaa kehon osien nimeämistä, kehon keskilinjan ylitystä, suunta– ja paikkakäsitteitä sekä tasapainoa hassulla tavalla.

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.

 

Hassut eläimet - liikuntakortteja käyttäessä luetaan lapsille yksi kerrallaan tehtävät, jotka he suorittavat harjoitellen samalla mm. kehon osien nimeämistä, kehon keskilinjan ylitystä, tasapainoa sekä suunta– ja paikkakäsitteitä (sivulle, oikea/vasen, alle, ylös, alas, ristiin, taakse…).

Jokaisessa kortissa on 5-6 lyhyttä tehtävää, joista aina viimeinen pyytää lapsia laskemaan hitaasti viiteen sekä keksimään mikä eläin hän on / mitä se tekee ko. asennossa. Tämä hiljentyminen vahvistaa lasten sinnikkyyttä pysyä muodostuneessa asennossa sekä antaa kasvattajalle aikaa havainnoida lapsia. Lasten osallisuus tulee huomioiduksi jokaisen lapsen kertoessa oman hassun eläinasentonsa.

Tämän sarjan liikuntakortit eivät vaadi suurta liikkumatilaa.  

Hassut eläimet- liikuntakortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin liikuntasalin ohella . Ne sopivat käytettäviksi mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin.

Hassut eläimet - liikuntakortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta ja kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapainotaitoja. Lapset voivat koettaa onnistuuko liikkuminen ko. asennossa.


Vinkkejä korttien monipuoliseen käyttöön;

-Kortteja voi piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai käyttää toiminnallisiin odotteluhetkiin. 

-Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkoliikuntaan.

-Lapset voivat koettaa onnistuuko liikkuminen ko. asennossa (esim. siirtymätilanteissa).

-Korteista riittää iloa tosi pitkäksi aikaa, jos niitä ottaa vain muutaman kerrallaan monivaiheisuutensa vuoksi (esim. lopettaa aina salivuoro yhden kortin asennolla). 

-Innokkaimmat voivat myös piirtää myöhemmin kuvan sen päivän omasta hassusta eläimestään. Tai niitä voi hyödyntää sadutuksessa. 

-Korttien eläinaiheen voi muokata eri teeman mukaan esim. avaruusolennoiksi.

 

Tuote sisältää tiedostot (3 kpl), joissa on yhteensä 12 kpl eriväristä tehtäväkorttia. Mikäli laminoit kortit, voi ne ottaa vaikka ulkoiluun tai retkille mukaan.

Ikäsuositus 4-8 v.


Hassut eläimet - liikuntakortit on myös tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä,

sekä edullisena yhteissettinä; 

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit

Tai ladattavina tiedostoina;

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.