TIEDOSTO; Huivihetki-lorukortti

TIEDOSTO; Huivihetki-lorukortti

2,00 €
sis. 24 % ALV
Huivihetki-loru kauniina korttina mikäli haluat käyttää lorua omilla huiveilla. Kaunis loru rauhoittumisen hetkeen vaikka päivittäin aamun aloitukseen.

TIEDOSTO; Huivihetki - lorukortti on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Tiedosto sisältää pelkän seinäkortin + Huivihetki-lorukortin kauniina korttina (ilman sifonkihuiveja), mikäli haluat käyttää lorua omilla huiveillasi. Kaunis loru rauhoittumisen hetkeen lasten kanssa vaikka päivittäin aamun aloitukseen! 

Muutamia esimerkkilauseita lorusta;

 

"...Huivi herkkä iloa huiskaa

sopua ja rauhaa kuiskaa...

...Ystävä vierellä hymyilee,

huippu tästä päivästä tulee!"

 

Lorua lukiessa voi kasvattaja kierrättää huivin kosketusta lasten käsien tai jalkojen päällä luoden rauhallisen tunnelman esim. päivän toimintojen aloitukseen.

 

Tuote sisältää lorukortin sekä seinäkortin, ei siis huiveja. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan seinäkortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää huivihetkeä aina halutessaan. Lorua käytettään vain aikuisen valvonnassa, sillä laminoitu tuote on liukas. 

 

Latauksen jälkeen leikkaa ja laminoi kortit.

 

Huivihetki- lorukortti valmiiksi tehtynä on tilattavissa täältä.

Sifonkihuivilajitelma (5 eriväristä 40 cm huivia + loru- & seinäkortti) on tilattavissa täältä.

Sifonkihuivilajitelma (3 eriväristä 65 cm huivia + loru- & seinäkortti) on tilattavissa täältä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.