TIEDOSTO; Käärmeet ja tikapuut - pelipohja
TIEDOSTO; Käärmeet ja tikapuut - pelipohja

TIEDOSTO; Käärmeet ja tikapuut - pelipohja

3,00 €
sis. 24 % ALV
Lapsi piirtää peliin käärmeet ja tikapuut mieleisiinsä kohtiin. Soveltuu lapsen tekemäksi lahjaksi läheiselle tukemaan yhdessäolon hetkiä.

TIEDOSTO; Käärmeet ja tikapuut on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Tiedosto sisältää "Käärmeet ja tikapuut"- pelin pohjan; ei nappuloita eikä noppaa. Pelinappuloiksi käyvät Legot tai -hahmot, kivet, hamahelmet tai ihan mitkä vain pikkuesineet. Nopan saa helposti sovelluksena puhelimeen tai tablettiin. Peli on tehty kauniille, itse maalatulle paperille.


Lapsi voi itse vielä koristella pelipohjaa ja suunnitella sen mieleisekseen omalla määrällä käärmeitä ja tikapuita. Lopuksi pelin voi halutessaan liimata kartongille sekä kontaktoida tai laminoida.


Soveltuu erinomaisesti lapsen tekemäksi lahjaksi läheiselle (isän-/ äitienpäivälahjaksi tai joululahjaksi) tukemaan yhdessäolon hetkiä.


Pelissä edetään numerosta 1 numeroon 30 nopan silmäluvun mukaan. Pelaajan pysähtyessä tikapuiden alapäähän, hän voi kiivetä yläpään ruutuun ja käärmeen yläpäästä vastaavasti tipahtaa häntäruutuun. Voittaja on pelaaja, joka saavuttaa ensin numeron 30.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.