TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit

TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit

7,00 €
sis. 24 % ALV
Kehonosa-riimikorteissa ratkaistaan riimipari sekä suoritetaan motorinen tehtävä harjoitellen samalla kehotuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja.

TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Kehonosa-riimikortteja käytettäessä lapset (taitotaso huomioiden) ratkaistavat oikean riimiparin kuhunkin tehtävään sekä suorittavat kortin tehtävän harjoitellen samalla mm. kehonosien nimeämistä. 

Kehonosa riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapainotaitoja.

Kortit soveltuvat erinomaisesti  mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi. Kehonosa-riimikortteja voi käyttää niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin.  Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan tai lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortteja voi myös piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi. 

 

Tuote sisältää tiedoston, jossa on 12 kpl eriväristä, laminoitua riimikorttia, joista yksi kortti tukee lasten osallisuutta ja kielellistä ilmaisua kehoittaen lapsia keksimään oma riimi. 

 

Ikäsuositus 2-5 v.


Kehonosa - riimikortit on myös tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä,

sekä edullisena yhteissetteinä; 

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

sekä ladattavina tiedostoina; 

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.