TIEDOSTO; Läheisen haastattelupohjat

TIEDOSTO; Läheisen haastattelupohjat

1,50 €
sis. 24 % ALV
Läheisen haastatteluja voi käyttää isän- ja äitienpäivinä vaikka vuosittain saaden tunteikkaan jatkumon lapsen kasvaessa ja sanavaraston karttuessa.

TIEDOSTO; Läheisen haastattelupohjat on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa tulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!

 

Tiedosto sisältää läheisten haastattelupohjat; "Isäni", "Isini" sekä "Äitini". Pohjassa kysellään lapselta läheisen ikää ja vahvuuksia sekä lapsen kanssa yhdessä tekemiä mukavia puuhia. 

Haastatteluja voi käyttää isän- ja äitienpäivinä vaikka vuosittain saaden tunteikkaan jatkumon lapsen kasvaessa ja sanavaraston karttuessa.


Tiedosto on mustavalkoinen, mutta tulostaessa vaalealle väripaperille, saat siitä juhlavamman ja persoonallisemman. Lapsi voi piirtää kehyksiin läheisen kuvan ja värittää mm. kehykset, kukat ja sydämet mieleisekseen. 

 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.