TIEDOSTO; Läheisen haastattelupohjat

TIEDOSTO; Läheisen haastattelupohjat

1,50 €
sis. 24 % ALV
Läheisen haastatteluja voi käyttää isän- ja äitienpäivinä vaikka vuosittain saaden tunteikkaan jatkumon lapsen kasvaessa ja sanavaraston karttuessa.

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.


Tiedosto sisältää läheisten haastattelupohjat; "Isäni", "Isini" sekä "Äitini". Pohjassa kysellään lapselta läheisen ikää ja vahvuuksia sekä lapsen kanssa yhdessä tekemiä mukavia puuhia. 

Haastatteluja voi käyttää isän- ja äitienpäivinä vaikka vuosittain saaden tunteikkaan jatkumon lapsen kasvaessa ja sanavaraston karttuessa.


Tiedosto on mustavalkoinen, mutta tulostaessa vaalealle väripaperille, saat siitä juhlavamman ja persoonallisemman. Lapsi voi piirtää kehyksiin läheisen kuvan ja värittää mm. kehykset, kukat ja sydämet mieleisekseen. 

 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.