TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja

TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja

2,00 €
sis. 24 % ALV
Lapsen haastattelupohjassa lapselta kysytään hänen toiveistaan ja haaveistaan. Pohja soveltuu käytettäväksi lapsen osallisuutta tukevana työkaluna.

TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Lapsen haastattelu soveltuu käytettäväksi lapsen osallisuutta tukevana työkaluna esim. toimintakauden alussa tai lasten oikeuksien viikolla. 


Haastattelussa kysytään lasten toiveita ja haaveita mm. seuraavista asioista;

Toivon, että kotona...

Toivon, että päiväkodissa (tai muussa vakayksikössä - yliviivaa turhat)...

Toivon, että muut lapset...

Toivon, että aikuiset....

Toiveiden lisäksi lapsi voi pohjaan piirtää oman kuvansa, värittää kehykset, kirjoittaa nimensä, ikänsä sekä päiväyksen. Haastattelu on tehty kauniille, itse maalatulle paperille ja tulostuu hiukan kuvaa värikkäämpänä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.