TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja

TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja

2,00 €
sis. 24 % ALV
Lapsen haastattelupohjassa lapselta kysytään hänen toiveistaan ja haaveistaan. Pohja soveltuu käytettäväksi lapsen osallisuutta tukevana työkaluna.

TIEDOSTO; Lapsen haastattelupohja on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Lapsen haastattelu soveltuu käytettäväksi lapsen osallisuutta tukevana työkaluna esim. toimintakauden alussa tai lasten oikeuksien viikolla. 


Haastattelussa kysytään lasten toiveita ja haaveita mm. seuraavista asioista;

Toivon, että kotona...

Toivon, että päiväkodissa (tai muussa vaka-yksikössä - yliviivaa turhat)...

Toivon, että muut lapset...

Toivon, että aikuiset....

Toiveiden lisäksi lapsi voi pohjaan piirtää oman kuvansa, värittää kehykset, kirjoittaa nimensä, ikänsä sekä päiväyksen. Haastattelu on tehty kauniille, itse maalatulle paperille ja tulostuu hiukan kuvaa värikkäämpänä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.