TIEDOSTO; Lastenkokouksen pöytäkirja

TIEDOSTO; Lastenkokouksen pöytäkirja

1,50 €
sis. 24 % ALV
Leikkimielinen lastenkokous on mainio keino lasten osallistamiseen toiminnan suunnitteluun ja arviointiin sekä jokaisen mielipiteen esiin tuomiseen.

Pöytäkirjapohja lastenkokouksiin - tiedosto on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Leikkimielinen lastenkokous on mainio keino lasten osallistamiseen toiminnan suunnitteluun ja arviointiin sekä oman mielipiteen esiin tuomiseen. Jo pelkästään äänestyksen harjoitteleminen lasten kanssa havainnollistaa kaikkien lasten halun ilmaista oman mielipiteensä sekä sen, että mielipiteitä voi olla monia.


 Lastenkokouksessa osallistujat saavat kirjoittaa pöytäkirjaan oman nimensä. Yhdessä valitaan puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat sekä pöytäkirjantarkastajat, jotka allekirjoittavat pöytäkirjan lopuksi. Pöytäkirjassa on väittämiä (esim,  mitä on opittu, onko leikille ollut tarpeeksi aikaa, ovatko aikuiset osallistuneet leikkiin jne..), joista äänestetään ja lasketaan äänet. Pöytäkirjapohja on erinomainen keino osallistaa lapset suunnittelemaan ja ideoimaan tulevaa toimintaa.


Tuotesetti sisältää kolmisivuisen pöytäkirjapohjan sekä äänestykseen arkin KYLLÄ ja EI-kiekkoja (joita voit tulostaa useamman saadaksesi osallistujia vastaavan määrän kiekkoja).

 

Ikäsuositus + 5 v. (pienemmille lyhennettynä tai esim. ilman roolien jakamista).

 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.