TIEDOSTO; Lastenkokouksen pöytäkirja

TIEDOSTO; Lastenkokouksen pöytäkirja

1,50 €
sis. 24 % ALV
Leikkimielinen lastenkokous on mainio keino lasten osallistamiseen toiminnan suunnitteluun ja arviointiin sekä jokaisen mielipiteen esiin tuomiseen.

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.

Leikkimielinen lastenkokous on mainio keino lasten osallistamiseen toiminnan suunnitteluun ja arviointiin sekä oman mielipiteen esiin tuomiseen. Jo pelkästään äänestyksen harjoitteleminen lasten kanssa havainnollistaa kaikkien lasten halun ilmaista oman mielipiteensä sekä sen, että mielipiteitä voi olla monia.


 Lastenkokouksessa osallistujat saavat kirjoittaa pöytäkirjaan oman nimensä. Yhdessä valitaan puheenjohtaja, sihteeri, ääntenlaskijat sekä pöytäkirjantarkastajat, jotka allekirjoittavat pöytäkirjan lopuksi. Pöytäkirjassa on väittämiä (esim. mitä olemme oppineet, onko leikille ollut tarpeeksi aikaa, ovatko aikuiset osallistuneet leikkiin jne..), joista äänestetään ja lasketaan äänet. Pöytäkirjapohja on erinomainen keino osallistaa lapset suunnittelemaan ja ideoimaan tulevaa toimintaa.


Tuotesetti sisältää kolmisivuisen pöytäkirjapohjan sekä äänestykseen arkin KYLLÄ ja EI-kiekkoja (joita voit tulostaa useamman saadaksesi osallistujia vastaavan määrän kiekkoja).

 

Ikäsuositus + 5 v. (pienemmille lyhennettynä tai esim. ilman roolien jakamista).

 


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.