TIEDOSTO; Liike-riimikortit

TIEDOSTO; Liike-riimikortit

7,00 €
sis. 24 % ALV
Liike-riimikorteissa ratkaistaan riimipari sekä suoritetaan motorinen tehtävä harjoitellen samalla kehotuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja.

TIEDOSTO; Liike-riimikortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!


Liike-riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Tämän sarjan riimikortit vaativat hiukan liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..). Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Liike-riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

Tuote sisältää tiedoston, jossa on 12 kpl eriväristä riimikorttia, joista yksi kortti tukee lasten osallisuutta ja kielellistä ilmaisua kehoittaen lapsia keksimään oma riimi. Skannatussa tuotteessa värisävyt vaalenevat kuvan alkuperäisistä korteista hiukan.

 

Ikäsuositus 2-5 v.


Liike - riimikortit on myös tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä,

sekä edullisena yhteissetteinä muiden liikuntakorttien kanssa; 

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liikeriimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit

sekä ladattavina tiedostosetteinä;

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liikeriimikortit +Hassut Eläimet


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.