TIEDOSTO; Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit

TIEDOSTO; Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit

9,00 €
sis. 24 % ALV
Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit vaatii tarkkaa silmää ja hyvää päättelykykyä yhdistäessä lorun oikeaan kuvakorttiin. Monia pelimuunnelmia!

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.


Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetuissa lorukorteissa lapset etsivät oikeat kuvakortit lorun perusteella. Loruista tulee päätellä mitä kuvasta on kadonnut (hattu, sulka, napit, kaulaliina...) sekä päättelytehtävänä mikä hassu asia lorussa on (esim. pakkasella ei ole vesilammikkoa). 

 

Kuvitettuja lorukortteja voi käyttää mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin. Lumiukon öiset seikkailut - kuvitetut lorukortit kehittävät mm. lapsen kuullun ymmärtämistä, keskittymistä, muistia, sanavarastoa, ajattelua, havainnointi- sekä päättelykykyä.

 

Pelimuunnelmia;

*Pussista nosto, jolloin kuvakortteja nostetaan lorupussista etsien lorulle oikeaa kuvaa.   Lorupusseja on Loruleikeillä myytävänä monta eri mallia ja väriä täällä.

-Toiminnallisuutta, osallisuutta ja hauskuutta saat tehtävään niin, että lapset valitsevat jonkun liikkeen (esim. paikallaan juoksu), jonka kaikki suorittavat, jos pussista tuleekin väärä kuva lorulle!

 

*Nopeusleikki, jolloin joku vuorollaan sanoo jonkin puuttuvan osan ja nopein nappaa kortin. 

 

*Kim-leikki, jolloin muut kääntävät katseen pois, kun yksi lapsi ottaa valitsemansa kortin pois muiden arvatessa mikä puuttuu. 

 

*Piilotusleikki (kuten avaimen piilotus), jolloin yksi lapsi piilottaa valitsemansa lumiukkokortin tilaan hiukan näkösälle muiden etsiessä vihjeiden perustella (esim. kuumaa - kylmää tai käsitteillä ylhäällä - alhaalla). 

 

*Keskusteltua tunteista; "Miltä lumiukosta tuntui, kun käärme haukkui hänen kaulaliinaansa?" tai*Tarinan saduttamista pidemmälle; "Minkälaisen seikkailun lintu matkoillaan koki?"


*Leikin ollessa lapselle jo tuttu, voi muistia harjaannuttaa ja kysyä muistaako lapsi mitä lorussa oli tapahtunut. "Muistatko miksi lintu oli lentänyt pois lorussa?" tai "...mitä katosi lorussa, jossa puhuttiin lohikäärmeestä?"

 

Tuotepaketti sisältää tiedostot, jotka sisältävät 10 kuvakorttia, 10 lorukorttia, ohjeen sekä seinäkortin. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinälle laitettavan kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

 

Kaikki osat kannattaa laminoida. Vain aikuisen valvonnassa pelattava laminoitujen korttien liukkauden vuoksi! 

Ikäsuositus +4 v. Soveltuu myös hyvin vielä esikouluikäisille.

 

Lumiukon öiset seikkailut on tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.