TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti
TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti

TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti

1,50 €
sis. 24 % ALV
Maailman mahtavin lahjakortti on upea lahja läheistenpäivään tai esim. jouluun isovanhemmille! Lahjakortti kannustaa läheisen & lapsen yhteisiin hetkiin.

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.


Lahjakorttia voi käyttää isän- ja äitienpäivinä tai jouluna kannustuksena läheisen ja lapsen yhteisiin hetkiin. 

Tuote sisältää 2 tiedostoa, joissa on pienempi ja isompi pohja lahjakortille tekstillä; 

"Tämä lahjakortti oikeuttaa ____ kertaa ______________   ________n kanssa". 

Lapsi valitsi kuinka monesti ja mitä hän haluaa tehdä esim. isän kanssa.


Itse kortin voi jokainen askarrella itse mieleisekseen. Mallikuvan kortti on tehty kuulamaalauksella tummalle pohjalle kulta- ja hopeamaaleilla + glitterillä. Loistokas kortti yllättää saajansa sisällä olevalla tunteikkaalla lahjakortilla. 

 

Ladattavissa tiedostoissa löytyy myös "Läheisen haastattelupohja", josta voi noukkia tekemisen lauseesta; "Isän/äidin kanssa on hauskinta..."

Lahjakortti soveltuu hyvin myös isovanhemmille joulumuistamiseksi! 


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.