TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti
TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti

TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti

1,00 €
sis. 24 % ALV
Maailman mahtavin lahjakortti on upea lahja läheistenpäivään tai esim. jouluun isovanhemmille! Lahjakortti kannustaa läheisen & lapsen yhteisiin hetkiin.

TIEDOSTO; Maailman mahtavin lahjakortti on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa tulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Lahjakorttia voi käyttää isän- ja äitienpäivinä tai jouluna kannustuksena läheisen ja lapsen yhteisiin hetkiin. 

Esim. kuulamaalaus tummalle pohjalle kulta- ja hopeamaaleilla + glitterillä yllättää saajansa sisällä olevalla tunteikkaalla lahjakortilla. Tuote sisältää 2 tiedostoa, joissa on pienempi ja isompi pohja lahjakortille tekstillä; 
"Tämä lahjakortti oikeuttaa ____ kertaa ______________ ________n kanssa". Lapsi valitsi kuinka monesti ja mitä hän haluaa tehdä mm. isän kanssa.
 
Ladattavissa tiedostoissa löytyy myös "Läheisen haastattelupohja", josta voi noukkia tekemisen lauseesta; "Isän/äidin kanssa on hauskinta..."
Lahjakortti soveltuu hyvin myös isovanhemmille joulumuistamiseksi!
 
 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

 


 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.