TIEDOSTO; Onko totta että - tehtävät (helppo 3-4 v.)

TIEDOSTO; Onko totta että - tehtävät (helppo 3-4 v.)

7,00 €
sis. 24 % ALV
Onko totta, että - tehtävät avainrenkaassa on 26 laminoitua, hauskaa päättelykorttia mm. odotteluhetkien pelastajaksi ja yleistiedon lisääjäksi.

TIEDOSTO; "Onko totta että - tehtävä (helppo 3-4v.)" on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!

Tuotepaketti sisältää tiedostot, joista saat 26 laminoitua päättelytehtävää lapsille. Tehtävät ovat hyviä odottelutilanteiden pelastajia ja lisäävät lasten päättelykykyä ja yleistietoa.

Kortit kannattaa laminoida ja pujottaa avainrenkaaseen, jolloin ne säilyvät tallessa hyvin ja on napattavissa koska vain mm. pieniin  odotteluhetkiin. Tehtävät voi napata mukaan avainnauhaan tai puhelinlaukun nauhaan, jolloin ne tukevat lasten osallisuutta; lapsi voi halutessaan valita tempputehtävän esim. eteistilanteessa odotellessa ulkoiluun lähtöä.  

Kortin koko on 8,5 x 3,5 cm. 

 "Onko totta että - tehtäviä" Loruleikeillä on valittavana kahta vaikeustasoa (värikoodattuna);

*helpompi, n. 3-4- vuotiaille (harmaa) tai 

*vaikeampi, n. 4-6- vuotiaille (sininen). Tämän tiedoston voit ostaa täältä.

Tuotteet löytyvät valmiiksi tehtyinä täältä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.