TIEDOSTO; Taikametsän joulukalenteri
TIEDOSTO; Taikametsän joulukalenteri
TIEDOSTO; Taikametsän joulukalenteri

TIEDOSTO; Taikametsän joulukalenteri

9,00 €
sis. 24 % ALV
Taikametsän joulukalenteri sis. 24 kaunista numerosydäntä (soveltuu lukujonoleikkeihin), 24 eläin- ja metsäaiheista lorukääröä sekä tontun hauskan kirjeen.

TIEDOSTO; Hassut eläimet-liikuntakortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostiosoitteen oikeellisuus! Näiden korttien tulostus vaatii väritulostimen.


Sydämiä voi poistaa seinältä sitä mukaa, kun päiviä on eletty joulukuussa, mutta niitä voi käyttää muutoinkin lasten kanssa matemaattisissa tehtävissä läpi vuoden esim. 1-10 lukujonoleikeissä. 

Taikametsä-lorut ovat eläin- ja jouluaiheisia niin, että lorussa on aina sama loppuloru, johon lapset voivat keksiä leikin. Vaihtuvista lorujen säkeistöistä voi myös saduttaa hauskan jatkosadun. Esim "Kuka teki töllön työn? Häiritsi sen pöllön yön." - Mitä kummaa Taikametsässä on yöllä tapahtunut?

 Tontun kirje taas korostaa kauniita tapoja sekä ystävällisyyttä ja on sävyltään hyvin hassutteleva. Sen voi pyörittää rullalle, sulkea lahjanauhalla ja jättää johonkin olevinaan tontun jättämäksi.


Tuote sisältää tiedostot, joissa on 24 numeroitua sydäntä (kuvasta poiketen ilman kimalletta), 24 jouluista lorua sekä tontun kirjeen. Tuote ei sisällä tonttuoven osia ym. kuvausrekvisiittaa, glitteriä eikä lahjanauhaa. 

Ostaja tulostaa osat värikopiokoneella ja leikkaa ne itse irti, halutessaan lisää glitteriä ja rullaa lorut (muista kirjata ylös minkä päivän loru on kyseessä).  Mikäli osiin haluaa lisätä kimalleliimaa, suositellaan tulostusta tavan kopiopaperia tukevammalle paperille tai ohulle kartongille kärpistymisen välttämiseksi. Jos haluat säilyttää numerot tulevia vuosia varten, suosittelen kontaktoimaan ne tai ainakin laittamaan taakse sinitarran alle palan kontaktimuovia, ettei sinitarran rasva tule ikävästi läpi paperista.

Tontun kirjeen voi leikata reunoja pitkin ja lisätä halutessaan reunoihin kimalleliimaa.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.