TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)

TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)

7,00 €
sis. 24 % ALV
Tempputehtävät avainrenkaassa on 26 laminoitua, liikunnallista tehtävää esim. käsitteiden, suuntien ja kehon osien tunnistamisen sekä tasapainotaitojen tueksi.

TIEDOSTO; "Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)" on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!

Tuotepaketti sisältää tiedostot, joista saat 26 laminoitua motorista, useampiosaista tehtävää lapsille. Tehtävien avulla opitaan tunnistamaan kehonosia, suuntia ja käsitteitä sekä saadaan harjoitusta mm. tasapainosta ja keskilinjan ylityksestä muodostaen ohjeen mukainen asento. 

Kortit kannattaa laminoida ja pujottaa avainrenkaaseen, jolloin ne säilyvät tallessa hyvin ja on napattavissa esim. liikuntasaliin tai kesällä luontoretkelle helposti mukaan. Tehtävät voi napata mukaan avainnauhaan tai puhelinlaukun nauhaan, jolloin ne tukevat lasten osallisuutta; lapsi voi halutessaan valita tempputehtävän esim. odottelutilanteissa tai ulkoilussa. 

Kortin koko on 8,5 x 3,5 cm. 


Tempputehtäviä Loruleikeillä on valittavana kahta vaikeustasoa (värikoodattuna); 

*helpompi, 2-osainen tehtävä n. 3-4-vuotiaille (limen vihreä) tai

*vaikeampi, 3-osainen tehtävä n. 4-6-vuotiaille (lila). 

Helpomman "Tempputehtävät (3-4 v.)" - tiedoston voit ostaa täältä.  

Molemmat tuotteet löytyvät myös valmiiksi tuotteeksi tehtynä täältä.

 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.

Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.