TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)
TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)

TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)

8,00 €
sis. 24 % ALV
Tempputehtävät avainrenkaassa on 26 laminoitua, liikunnallista tehtävää esim. käsitteiden, suuntien ja kehon osien tunnistamisen sekä tasapainotaitojen tueksi.

TIEDOSTO; "Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)" on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!

Tuotepaketti sisältää tiedostot, joista saat 26 laminoitua motorista, useampiosaista tehtävää lapsille. Tehtävien avulla opitaan tunnistamaan kehonosia, suuntia ja käsitteitä sekä saadaan harjoitusta mm. tasapainosta ja keskilinjan ylityksestä muodostaen ohjeen mukainen asento. 

Kortit kannattaa laminoida ja pujottaa avainrenkaaseen, jolloin ne säilyvät tallessa hyvin ja on napattavissa esim. liikuntasaliin tai kesällä luontoretkelle helposti mukaan. Tehtävät voi napata mukaan avainnauhaan tai puhelinlaukun nauhaan, jolloin ne tukevat lasten osallisuutta; lapsi voi halutessaan valita tempputehtävän esim. odottelutilanteissa tai ulkoilussa. 

Kortin koko on 8,5 x 3,5 cm. 


Tempputehtäviä Loruleikeillä on valittavana kahta vaikeustasoa (värikoodattuna); 

*helpompi, 2-osainen tehtävä n. 3-4-vuotiaille (limen vihreä) tai

*vaikeampi, 3-osainen tehtävä n. 4-6-vuotiaille (lila). 

Helpomman "Tempputehtävät (3-4 v.)" - tiedoston voit ostaa täältä.  

Molemmat tuotteet löytyvät myös valmiiksi tuotteeksi tehtynä täältä.

 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.