TIEDOSTO; Veden elämää- lorukortit

TIEDOSTO; Veden elämää- lorukortit

6,00 €
sis. 24 % ALV
Veden elämää-lorukortit sisältää 10 lorukorttia, joissa lorujen aiheet liittyvät vedeneläviin. Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä pohdintakysymys.

TIEDOSTO; Veden elämää-lorukortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 

 

Tuotepaketti sisältää tiedostot 10;een lorukorttiin, joissa lorujen aiheet liittyvät veteen ja vedeneläviin sekä seinäkortin. Lorut kertovat hauskoja tarinoita mm. juustoa rakastavasta mustekalaisästä, piikittävästä pallokalasta tai aarrelaivan aarteesta. Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä kysymys keskustelun pohjaksi.

Kortit ovat värikkäitä, keskenään samanmuotoisia, mutta eri kokoisia laminoituja kortteja. 

Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinällä pidettävän kortin myötä. Sen nähdessään lapsi voi pyytää lorupussia aina halutessaan. Liimaa seinäkortin taakse ennen laminointia myös lorutuotesivun esittelyssä oleva loru vuoronjakoon.

Veden elämää - lorukortteja voi käyttää mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin. Lorukortit kehittävät mm. lapsen kielellisiä taitoja, kuullun ymmärtämistä, keskittymistä, sanavarastoa, ajattelua, havainnointi- sekä päättelykykyä ja vuoron odottamista.


Tilaa korteille mieleinen lorupussi täältä. Saatavana paljon eri malleja, kokoja ja värejä.


Latauksen jälkeen liimaa kunkin lorun taakse oikea kuva, anna kuivaa ja laminoi


Tuotteet ovat tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

Veden elämää-lorukortit


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

 


 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.