TIEDOSTO; Veden elämää- lorukortit
TIEDOSTO; Veden elämää- lorukortit

TIEDOSTO; Veden elämää- lorukortit

7,00 €
sis. 24 % ALV
Veden elämää-lorukortit sisältää 10 lorukorttia, joissa lorujen aiheet liittyvät vedeneläviin. Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä pohdintakysymys.

TIEDOSTO; Veden elämää-lorukortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 

 

Tuotepaketti sisältää tiedostot 10;een lorukorttiin, joissa lorujen aiheet liittyvät veteen ja vedeneläviin sekä seinäkortin. Lorut kertovat hauskoja tarinoita mm. juustoa rakastavasta mustekalaisästä, piikittävästä pallokalasta tai aarrelaivan aarteesta. Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä kysymys keskustelun pohjaksi.

Kortit ovat värikkäitä, keskenään samanmuotoisia, mutta eri kokoisia laminoituja kortteja. 

Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinällä pidettävän kortin myötä. Sen nähdessään lapsi voi pyytää lorupussia aina halutessaan. Liimaa seinäkortin taakse ennen laminointia myös lorutuotesivun esittelyssä oleva loru vuoronjakoon.

Veden elämää - lorukortteja voi käyttää mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin. Lorukortit kehittävät mm. lapsen kielellisiä taitoja, kuullun ymmärtämistä, keskittymistä, sanavarastoa, ajattelua, havainnointi- sekä päättelykykyä ja vuoron odottamista.

Latauksen jälkeen liimaa kunkin lorun taakse oikea kuva, anna kuivaa ja laminoi. 


Tuotteet ovat tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

Veden elämää-lorukortit

Tilaa korteille mieleinen lorupussi täältä. Saatavana paljon eri malleja, kokoja ja värejä.


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.