TIEDOSTOSETTI; kaikki Tempputehtävät + Onko totta, että - tehtävät

TIEDOSTOSETTI; kaikki Tempputehtävät + Onko totta, että - tehtävät

24,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä tuotesetti sisältää molemmat Tempputehtävät sekä molemmat Onko totta, että - tehtävät avainrenkaassa eli yht. 104 tehtäväkorttia.

TIEDOSTOSETTI; kaikki Tempputehtävät + Onko totta, että - tehtävät on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!


Tämä tuotesetti sisältää seuraavat tiedostot (linkkien takana lisätietoja tuotteista);

1. TIEDOSTO; Tempputehtävät (helppo 3-4 v.) 

2. TIEDOSTO; Tempputehtävät (vaikea 4-6 v.)

3. TIEDOSTO; Onko totta, että - tehtävät (helppo 3-4 v.) 

4. TIEDOSTO; Onko totta, että - tehtävät (vaikea 4-6 v.)

eli tiedostot (8 kpl), joissa on yhteensä 104 värikästä tehtäväkorttia edulliseen yhteishintaan. Tuotteet ovat myös tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

-Tempputehtävät avainrenkaassa tai

-Onko totta, että - tehtävät avainrenkaassa.


sekä edullisena yhteissetteinä; 

- Setti; Tempputehtävät & Onko totta, että - tehtävät avainrenkaassa (valittavissa molemmista 1 vaikeustaso).


 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.