TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit

12,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä tuotesetti sisältää sekä; 1. Kehonosa- 2. Liike-riimikortit eli yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan motoristen taitojen tueksi.

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + liikeriimikortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Tuotesetti sisältää sekä;

1. TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit että

2. TIEDOSTO;  Liike-riimikortit eli tiedostot (2 kpl), joissa on yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan. Lisätietoja yksittäisistä tuotteista saat klikkaamalla linkkiä edellä.  Skannatussa tuotteessa värisävyt vaalenevat kuvan alkuperäisistä korteista hiukan.

 

Riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

Ikäsuositus 2-5 v.


 

Kehonosa- ja Liikeriimikortit on tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

-Kehonosa - riimikortit

-Liike-riimikortit,

sekä edullisena yhteissetteinä; 

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

sekä ladattavina tiedostoina; 

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit +Hassut Eläimet


Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.