TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet

19,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä tuotesetti sisältää sekä; 1. Kehonosa- 2. Liike-riimikortit että 3. Hassut eläimet - liikuntakortit eli yhteensä 36 värikästä liikuntakorttia.

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus!


Tämä tuotesetti sisältää sekä;

1. TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit että

2. TIEDOSTO;  Liike-riimikortit että

3. TIEDOSTO; Hassut eläimet  

eli tiedostot (5 kpl), joissa on yhteensä 36 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan.  

 

Riimi- ja liikuntakortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Riimi- ja liikuntakortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Riimikortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.


Hassut lauseet - kortissa on 5-6 lyhyttä tehtävää, joista aina viimeinen pyytää lapsia laskemaan hitaasti viiteen sekä keksimään mikä eläin hän on / mitä se tekee ko. asennossa. Tämä hiljentyminen vahvistaa lasten sinnikkyyttä pysyä muodostuneessa asennossa sekä antaa kasvattajalle aikaa havainnoida lapsia. Suorittaessa pyydettyä tehtävää lapsi harjoittelee samalla mm. kehonosia, kehon keskilinjan ylitystä, tasapainoa sekä suunta– ja paikkakäsitteitä (sivulle, oikea/vasen, alle, ylös, alas, ristiin, taakse…) Lasten osallisuus tulee huomioiduksi jokaisen lapsen kertoessa oman hassun eläimensä.


Hassut eläimet - liikuntakorteista riittää iloa pitkäksi aikaa, sillä niitä voi ottaa esim. vain muutaman kerrallaan monivaiheisuutensa vuoksi (esim. lopettaa aina salivuoro yhden kortin asennolla). Halukkaat voivat myös piirtää myöhemmin kuvan sen päivän omasta hassusta eläimestään tai niitä voi hyödyntää sadutuksessa.

 

Ikäsuositus 2-6 v.

 


Tuotteet ovat myös tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

-Kehonosa-riimikortit

-Liike- riimikortit

-Hassut eläimet

sekä edullisena yhteissetteinä; 

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

sekä ladattavina tiedostoina; 

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortitDigitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit ovat voimassa 100 päivää ja latauskertoja on 4. 

Saat hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen erillisen sähköpostin, josta löytyvät latauslinkit. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus ja tallenna tiedostot laitteellesi.

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.