TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit

11,00 €
sis. 24 % ALV
Tämä tuotesetti sisältää sekä; 1. Kehonosa- 2. Liike-riimikortit eli yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan motoristen taitojen tueksi.

TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + liikeriimikortit on ladattava tiedosto, jonka ostaja tulostaa väritulostimella, leikkaa ja laminoi itse. Tuotetta ei postiteta, vaan tiedostot lähetetään automaattisesti sähköpostiin. Huom! Tarkista antamasi sähköpostin oikeellisuus! 


Tuotesetti sisältää sekä;

1. TIEDOSTO; Kehonosa-riimikortit että

2. TIEDOSTO;  Liike-riimikortit eli tiedostot (2 kpl), joissa on yhteensä 24 värikästä riimikorttia edulliseen yhteishintaan. Lisätietoja yksittäisistä tuotteista saat klikkaamalla linkkiä edellä.  Skannatussa tuotteessa värisävyt vaalenevat kuvan alkuperäisistä korteista hiukan.

 

Riimikortteja voi käyttää lasten kanssa niin leikeissä kuin erilaisilla tuokioillakin tai liikuntasalissa. Kortteja voi esim. piilottaa ryhmätilaan etsittäväksi tai niitä voi käyttää lyhyisiin, toiminnallisiin odotteluhetkiin. Kortit soveltuvat erinomaisesti mm. päiväkodeissa niin  isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin käytettäväksi.

 

Osa korteista vaatii hiukan enemmän liikkumatilaa (laukka-askeleita, kierimistä, loikkimista..), osan voi suorittaa pienessäkin tilassa. Kortit soveltuvat myös hyvin esim. ohjattuun sali- tai ulkojumppaan.

 

Riimikortit tukevat kielellistä kehitystä ja sanavarastoa sekä mielikuvitusta, kehittävät mm. lapsen kehontuntemusta ja -hallintaa sekä motorisia perustaitoja, kuten tasapaino – ja liikkumistaitoja. Kortteja käyttäessä kasvattaja voi antaa lasten (taitotaso huomioiden) ratkaista mikä riimi kuhunkin korttiin sopii ja kaikki suorittavat pyydetyn tehtävän harjoitellen samalla mm. erilaisia liikkumistapoja.

 

Ikäsuositus 2-5 v.


 

Kehonosa- ja Liikeriimikortit on tilattavissa valmiiksi tehtyinä täältä;

-Kehonosa - riimikortit

-Liike-riimikortit,

sekä edullisena yhteissetteinä; 

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit

-Setti; Kehonosa- + Liike-riimikortit + Hassut eläimet - liikuntakortit.

sekä ladattavina tiedostoina; 

-TIEDOSTOSETTI; Kehonosa- + Liike-riimikortit +Hassut Eläimet


 

Digitaalinen tiedosto;

Ostettua tiedostoa saa käyttää ainoastaan omaan tarkoitukseen. Linkit toimivat 2 latauskertaa mahdollisen netin pätkimisen tai esim. vahingossa tehdyn tuplaklikkauksen vuoksi. 

Digitaalista sisältöä koskee lain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus. Sitä ei kuitenkaan ole, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja peruttamisoikeuden puuttumisesta on kerrottu kuluttajalle. Niinpä ladatulla tuotteella ei ole peruuttamisoikeutta.


Ohje lataukseen;

-Saat tiedostolinkin sähköpostiisi hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen. Klikkaa linkkiä laitteella, jossa on tulostusmahdollisuus, jolloin tiedosto avautuu (vaatii hetken tarkentuakseen).

-Valitse yläreunasta "lataa", jolloin vasempaan alareunaan tulee laatikko (tiedosto on ladattu koneellesi). Klikkaamalla ko. laatikkoa, saat tiedoston auki ja voit nyt tulostaa tiedoston sekä tallentaa sen koneellesi esim. hiiren oikealla näppäimellä valitsemalla "Tallenna nimellä".

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.