Vanha maalipurkki
Vanha maalipurkki
Vanha maalipurkki
Vanha maalipurkki

Vanha maalipurkki

20,00 €
sis. 24 % ALV
Vanha maalipurkki on perinneleikki, jossa arvuutellaan maalipensselin värejä oppien värien tunnistamista. Tuotekuvauksessa leikistä myös liikunnallinen versio!
Toimitus 1-10 arkipäivääVanha maalipurkki on perinneleikki, jossa arvataan loruttelun jälkeen minkä värinen maalipensseli selän takana on. 

Leikittäessä valitaan 2 pelaajaa, joista toinen valitsee ja nimeää 2 haluamaansa väripensseliä ja asettuu toisen pelaajan taakse. Lausutaan yhdessä loru, jonka aikana takana oleva lapsi nostaa toisen värin ylös ja etummainen koettaa arvata kumpi väri on valittuna.

Leikki kehittää mm. kielellisiä taitoja, vuoron odottamista ja värien oppimista.

Leikkiä voi leikkiä mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuu toki hyvin myös koko perheen leikiksi lapsiperheisiin.


Liikunnallinen muunnelma; Pelaajat ovat piirissä, yksi pelaaja valitsee 2 väriä ja juoksee piirin ulkopuolella muiden kannustaessa lorun ajan (kannustajillekin voidaan keksiä yhdessä liikkeitä). Kun loru loppuu, hän pysähtyy ja nostaa jomman kumman maalipensselin kohdalla olevan pelaajan pään yläpuolelle. Mikäli pelaaja arvaa oikein, hän vaihtuu juoksemaan.

 

Tuotepaketti sisältää yhteensä 10 eriväristä maalipensseliä (perusvärit ja musta & valkoinen sekä välivärit) , lorukortin sekä seinäkortin.  Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinällä pidettävän kortin myötä. Sen nähdessään lapsi pyytää leikkimään ko. leikkiä aina halutessaan. Näin itse leikki voi rauhassa olla aikuisen kaapissa ja säilyä tallessa ja hyvänä vuodesta toiseen.

Pelistä on valittavana maalipensselit joko kultaisella tai hopeisella raidalla tai "Värillä ei ole minulle väliä", jolloin toimitamme nopeimmin valmiina olevan värin. 

Leikin kaikki osat ovat laminoituja.

Ikäsuositus + 3 v.

Postitus edullisesti kirjeenä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.