Veden elämää - lorukortit

Veden elämää - lorukortit

15,00 €
sis. 24 % ALV
Veden elämää-lorukortit sisältää 10 lorukorttia, joissa lorujen aiheet liittyvät vedeneläviin. Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä pohdintakysymys.
Toimitus 1-10 arkipäivää

 

Veden elämää - lorukortit sisältää 10 lorukorttia, joissa lorujen aiheet liittyvät veteen ja vedeneläviin. Lorut kertovat hauskoja tarinoita mm. juustoa rakastavasta mustekalaisästä, piikittävästä pallokalasta tai aarrelaivan aarteesta. 

Joka lorussa on lisäksi aiheeseen liittyvä kysymys keskustelun pohjaksi.

Kortit ovat värikkäitä, keskenään samanmuotoisia, mutta eri kokoisia laminoituja kortteja. Lasten osallisuus on huomioitu värikkään, seinällä pidettävän kortin myötä. Sen nähdessään lapsi voi pyytää lorupussia aina halutessaan. Seinäkortin takana on myös lorutuotesivun esittelyssä oleva loru vuoronjakoon.

Veden elämää - lorukortteja voi käyttää mm. päiväkodeissa niin isossa ryhmässä, kuin pienryhmissä tai yksilöohjauksessakin. Soveltuvat toki hyvin myös ajanvietteeksi lapsiperheisiin. Lorukortit kehittävät mm. lapsen kielellisiä taitoja, kuullun ymmärtämistä, keskittymistä, sanavarastoa, ajattelua, havainnointi- sekä päättelykykyä ja vuoron odottamista.


Veden elämää - lorukortit voit tilata edullisena, ladattavana tiedostona täältä, mikäli haluat tulostaa ja askarrella kortit itse.

Tilaa korteille mieleinen lorupussi täältä. Saatavana paljon eri malleja, värejä ja kokoja.

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.